Un gălăţean, care le smulgea femeilor cerceii din aur, va fi judecat „la locul de muncă”

Un gălăţean, care le smulgea femeilor cerceii din aur,
va fi judecat „la locul de muncă”

Victor Ştefan s-a întors după gratii. Foto: Adevarul

Acesta fusese eliberat condiţionat din închisoare, dar a fost prins de poliţiştii Biroului de Investiţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea după ce a comis patru tâlhării.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Conform procurorilor tulceni, în luna noiembrie 2012, Victor Ştefan (30 de ani), din Galaţi, a smuls cerceii de aur din urechile a patru femei. Tâlharul gălăţean a comis infracţiunile, cu violenţă, pe străzi din municipiul Tulcea.

„De remarcat este faptul că inculpatul a mai fost condamnat pentru săvârşirea unei tălhării în formă continuată şi că a fost liberat condiţionat la începutul anului 2012. În cursul urmăririi penale, inculpatul şi-a  recunoscut faptele“, a declarat Dan Stepanencu prin procuror - adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Cauza a fost trimisă spre soluţionare la Judecătoria Tulcea, instanţa urmând să stabilească câţi ani de puşcărie i se cuvin fostului deţinut care a demonstrat că n-a meritat să fie eliberat înainte de ispăşirea pedepsei pentru prima serie de tâlhării.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările