Un fost puşcăriaş şi-a spintecat penisul în mijlocul drumului

Un fost puşcăriaş  şi-a spintecat penisul în mijlocul drumului

Alegerea făcută l-a băgat în spital Foto:Adrian Obreja

Bărbatul a hotărât că nu mai vrea bilele, puse în urmă cu 19 ani, şi le-a scos singur, pe stradă.

Ştiri pe aceeaşi temă

După aproape două decenii în care a purtat pe penis, cu mândrie, cele cinci bile, puse pe când era în închisoare, Donoiu Gino, în vârstă de 35 ani, din Independenţa, a realizat că nu mai are nevoie de ele şi a hotărât să le scoată. A şi făcut-o, de unul singur, în mijlocul străzii. Cu o lamă şi mult tupeu, le-a scos, una câte una.

„Eram singur pe stradă când le-am scos. Mă tăiam cu o lamă şi apoi trăgeam de ele, pe rând. Am început să-mi curgă mult sânge şi m-au adus ai mei la spital. Mi-am pus cele cinci bile în anul 1990, când eram în puşcărie”, a spus Gino Donoiu.

Din cauza rănilor şi a sângerării puternice, bărbatul a ajuns la spital, unde medicii i-au acordat îngrijirile necesare. 

„Ieşind din puşcărie a considerat că rotaţiile excesive îi sunt inutile şi s-a operat singur, provocându-şi nişte plăgi, pentru care a ajuns sângerând la spital. Practicile sexuale solitare, putem să spunem şi aşa, sunt un lucru care există. Nu ai cu cine să stai de vorbă după, dar nu trebuie s-o conduci acasă. Practicile sexuale solitare chirurgicale, în lipsa calificării, riscă să te bage în spital. Dacă tot ai pus bile şi te-ai modificat, nu trebuie să renunţi. Tot înainte, cu capul sus”, a declarat Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.
 
Victima a mai fost în închisoare, timp de patru ani şi două luni, fiind condamnat pentru tâlhărie şi violare de domiciliu şi a fost eliberat în urmă cu doi ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările