Un fals angajat al Primăriei Galaţi umblă pe la agenţi economici şi cere ajutoare umanitare în numele primarului Marius Stan

Un fals angajat al Primăriei Galaţi umblă pe la agenţi economici şi cere ajutoare umanitare în numele primarului Marius Stan

Primarul Marius Stan le cere oamenilor să anunţe Poliţia dacă se confruntă cu astfel de persoane

Acesta prezintă un document fals, potrivit căruia ar fi angajat al Primăriei, şi le cere oamenilor să contribuie la ajutorarea unei fetiţe care ar avea nevoie de bani pentru o operaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, ţine să avertizeze populaţia şi agenţii economici din oraş despre faptul că persoane necunoscute apelează la mila publică şi solicită ajutoare în bani, ÎN NUMELE SĂU, pentru un aşa zis caz social al unei fetiţe care are nevoie de o operaţie pentru a supravieţui.

Primarul Marius Stan spune că nu a apelat şi nu va apela vreodată la astfel de metode pentru a rezolva eventualele cazuri sociale ce îi sunt aduse la cunoştinţă şi îndeamnă populaţia, firmele sau instituţiile publice cărora li se cer bani în numele său să anunţe imediat Poliţia.

"Persoanele care ne-au semnalat acest gen de escrocherie susţin că unul dintre indivizii care apelează la mila publică solicitând bani în numele lui Marius Stan se recomandă cu numele ”Voinea” şi, dacă i se cere, prezintă o legitimaţie falsă, care nu este emisă de Primăria municipiului Galaţi", se arată într-un comunicat al Primăriei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: