Un escroc plimbăreţ păcăleşte în serie vânzătoarele de la magazinele din zona Moldovei în care se vând ţigări VIDEO

Un escroc plimbăreţ păcăleşte în serie vânzătoarele de la magazinele din zona Moldovei în care se vând ţigări VIDEO

Captură video cu pachetele de ţigări „aranjate”. FOTO Politia locala Galati

Individul substituie pachetele cu ţigări cu alte pachete, umplute cu hârtie igienică. Deocamdată, există dovada că a comis astfel de escrocherii la Galaţi şi Piatra Neamţ, însă sunt suspiciuni că escrocul a acţionat şi pe raza altor oraşe din regiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dumitru D. (49 ani), de loc din comuna gălăţeană Suceveni, pare, cel puţin la prima vedere, un om cu mintea întreagă. Faptele sale, însă, arată că omul are grave devieri comportamentale, căci a pus la punct un mecanism destul de ciudat de escrocare a vânzătoarelor din magazinele în care se vând ţigări.

Metoda suceveneanului presupune multă alergătură, un risc foarte mare de a fi prins, iar profitul este în esenţă destul de mic, dat fiind că escrocheria se derulează  consignaţie cu consignaţie, pachet cu pachet.

De altfel, zilele trecute a şi fost prins asupra faptului de o patrulă a Poliţiei locale din Galaţi, care s-a sesizat că vânzătoarea unui magazin situat pe strada Regiment 11 Siret, are nevoie de intervenţia oamenilor legii.

el în cauză a profitat se pare de neatenţia vânzătoarei, după ce în prealabil a cerut un pachet Kent, i-a plasat un alt pachet asemănător, plin cu hârtie igienică, motivând că nu mai doreşte să cumpere ţigări.

La controlul corporal, asupra individului au mai fost găsite opt pachete de ţigări, diverse mărci, care conţineau hârtie igienică şi bucăţi de carton.

Video

Culmea este că asupra escrocului a fost găsită şi o probă care arată că nu este la prima infracţiune de acest fel. El avea în buzunar o dovadă de la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ, act care arată faptul că, pe data de 6 ianuarie, fusese depistat având asupra sa 14 pachete ţigări, diferite mărci, pline cu hârtie igienică, patru pachete ţigări goale, 200 ţigarete împachetate în hârtie igienică şi două parfumuri.

În faţa oamenilor legii, atât la Galaţi cât şi la Piatra Neamţ, individul a refuzat să semneze procesul verbal de constatare, precizând că a cumpărat ţigările de la o persoană necunoscută.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: