Un conducător auto beat şi fără permis de conducere s-a răsturnat cu maşina. O persoană a fost rănită

Un conducător auto
beat şi fără permis de conducere s-a răsturnat cu maşina. O persoană
a fost rănită

Un bărbat de 29 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, după ce a provocat un accident rutier pe fondul consumului exagerat de alcool.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 11 iunie, un bărbat de 29 ani, din comuna Smârdan, a condus un autoturism pe D.J. 251, în localitatea Pechea şi, în dreptul clădirii primăriei, la efectuarea virajului la stânga, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat pe partea stângă.

”În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a pasagerului aflat pe locul din dreapta faţă, un bărbat de 33 ani, care nu a necesitat internarea în spital. Poliţiştii l-au testat alcoolscopic pe bărbatul aflat la volan, rezultatul fiind 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

citeste totul despre: