Un cioban a murit după ce a fost lovit de un fulger. Câţiva săteni au găsit trupul neînsufleţit pe câmp şi au anunţat Poliţia

Un cioban a murit
după ce a fost lovit de un fulger. Câţiva săteni au găsit trupul neînsufleţit
pe câmp şi au anunţat Poliţia

Foto: arhivă Adevărul

Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Galaţi pentru efectuarea autopsiei. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele exacte în care a survenit decesul ciobanului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un cioban şi-a găsit sfârşitul marţi seara, pe 25 iunie, pe un câmp din apropierea satului Ţigăneşti (comuna Munteni). Zona a fost lovită de o ploaie torenţială, însoţită de fulgere, iar unul dintre acestea l-a lovit şi pe cioban, un bărbat de 60 de ani.

Câţiva săteni au găsit trupul neînsufleţit al acestuia şi au anunţat imediat Ambulanţa, însă medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul.

„A fost găsit decedat un bărbat de aproximativ 60 ani, cu leziuni cutanate specifice loviturii de trăsnet, de fulger. Echipajul nostru a constatat decesul. Cadavrul va ajunge la Medicina Legală pentru necropsie”, a declarat medicul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Poliţia a demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanţele exacte în care a murit ciobanul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: