Un călător beat a urinat într-un tramvai. Bărbatul a fost reţinut de către un jandarm şi amendat

Un călător beat a
urinat într-un tramvai. Bărbatul a fost reţinut de către un jandarm şi amendat

Bărbatul este condus la secţia de poliţie Foto: Jandarmeria Galaţi

Călătorii din mijlocul de transport în comun au asistat impasibili la scenă, dar şi la momentul când un jandarm care se îndrepta spre casă a încercat să îl ducă la secţia de poliţie pe contravenient, care a devenit brusc violent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe, 6 februarie, un bărbat din Galaţi, aflat sub efectul licorilor bahice, şi-a arătat ”respectul" pentru călătorii dintr-un tramvai care circula pe traseul nr. 39 din Galaţi, urinând în mijlocul de transport în comun.

”Un jandarm care se deplasa către domiciliu l-a întrerupt din micţiune şi a anunţat echipajul de jandarmerie. Trist a fost faptul că pasagerii nu au luat atitudine, călătorind fără să le pese de ceea ce făcea bărbatul şi de faptul că în tramvai se aflau şi copii, preferând să nu îl ajute pe colegul nostru atunci când bărbatul, profitând de faptul că jandarmul comunica echipajului locaţia în care se află, a încercat să coboare, smucindu-se şi ameninţând”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi.

Jandarmii s-au deplasat la capătul traseului de tramvai şi după ce i-au sugerat bărbatului să cureţe mizeria făcută, l-au condus la sediul secţiei 3 Poliţie, unde i-au aplicat o amendă în cuantum de 1.000 de lei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: