Un bărbat care urma să fie evacuat a fost găsit mort în locuinţă. Poliţiştii au deschis o anchetă

Un bărbat care urma
să fie evacuat a fost găsit mort în locuinţă. Poliţiştii au deschis o anchetă

Foto: arhivă Adevărul

Descoperirea macabră a fost făcută astăzi de către jandarmi şi un executor judecătoresc care au descins la apartamentul unui bărbat de 53 de ani din Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmii, un executor judecătoresc şi reprezentanţii Primăriei Galaţi care s-au deplasat astăzi, 9 mai, la locuinţa unui  bărbat de 53 de ani din Micro 19 pentru a-l evacua au avut surpriza să constate că acesta decedase.

Bărbatul locuia într-o locuinţă socială, contractul de închiriere fiind întocmit pe numele mamei acestuia, care nu a mai plătit chiria din 2013, având datorii de 7.000 de lei către municipalitate şi furnizorii de utilităţi.

În decembrie 2018, judecătorii au decis evacuarea din apartament a bărbatului de 53 de ani, iar după ce jandarmii au intrat astăzi forţat în locuinţă, au descoperit că acesta murise de ceva vreme, trupul neînsufleţit fiind în stare de descompunere.

"Echipajul de jandarmi solicitat pentru a asista la o executare silită a descoperit, alături de reprezentanţii executorului judecătoresc şi ai municipalităţii, într-un apartament de bloc din Micro 19, un cadavru aflat în descompunere. Ancheta a fost preluată de către poliţişti", a declarat Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru moarte suspectă, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Galaţi pentru efectuarea necropsiei, în urma căreia se va stabili cauza exactă a decesului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: