Un bărbat a sunat la 112 să-şi reclame soţia că este în stare de ebrietate şi înjură

Un bărbat a sunat la 112 să-şi reclame soţia că este în stare de ebrietate şi înjură

sursa: Jandarmeria Galaţi

Un bărbat din Galaţi a sunat la 112 să reclame comportamentul vulgar al soţiei. Acesta s-a plâns de faptul că femeia, sub influenţa alcoolului, înjură şi ameninţă. Conflictul a fost aplanat de jandarmi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Jandarmii gălăţeni au intervenit la două apeluri 112 care priveau un scandal în familie. În primul caz, soţul a apelat la numărul unic de urgenţă să reclame comportamentul vulgar al soţiei.

„ Femeia, în vârstă de 49 ani, aflată în stare de ebrietate, într-un acces de furie a început să-şi înjure şi ameninţe partenerul de viaţă, iar la insistenţele soţului aceasta nu s-a calmat decât atunci cânt la uşa apartamentului au apărut jandarmii. Oamenii legii au discutat cu femeia şi au făcut-o să înţeleagă că un astfel de comportament nu numai că îi afectează relaţia cu soţul, dar şi imaginea în faţa vecinilor”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi.  

Un alt conflict a avut loc la un interval de numai două ore. O vecină a sunat la 112 să anunţe că din apartamentul alăturat se auzeau ţipete şi înjurături. Jandarmii au ajuns la adresa indicată, iar în urma discuţiilor purtate cu proprietara apartamentului au aflat că cearta era între mamă şi fiu, pe fondul lipsurilor financiare. 

„Două bătăi scurte în uşă au făcut ca liniştea să se aşterne pe scară. Uşa ne-a fost deschisă de proprietara apartamentului, o femeie în vârstă de 51 ani. Din discuţiile cu aceasta am aflat care este pricina scandalului. Atât femeia cât şi fiul se acuzau reciproc de lipsurile financiare din casă, fără să îşi dea seama că prin înjurăturile şi ţipetele lor îi deranjau pe vecini.Am discutat calm, am liniştit spiritele şi i-am avertizat verbal pe amândoi. După plecarea noastră nu a mai fost niciun apel pentru adresa respectivă. Chiar dacă nu a fost cazul nostru, vă reamintim că sunt situaţii când un apel al vecinului poate salva o viaţă”, au transmis jandarmii gălăţeni.

În ambele cazuri, jandarmii au aplanat conflictele şi i-au avertizat pe scandalagii.

Vă recomandăm şi:

Evacuare cu scandal. Femeie dată afară cu forţa din casa unei bătrâne deoarece a vrut să-i ridice pensia VIDEO

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările