Un bărbat din Republica Moldova şi-a ascuns în şosete paşapoartele false

Un bărbat din Republica Moldova şi-a ascuns în şosete paşapoartele false

sursa: Politia de Frontiera

Un bărbat din Republica Moldova şi-a ascuns paşapoartele false în şosete şi a fost descoperit de poliţiştii de frontieră. El a declarat poliţiştilor că trebuia să ajungă cu actele false în Turcia. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean moldovean care avea ascunse pe gambe două paşapoarte biometrice cu însemnele autorităţilor din Republica Moldova, care s-au dovedit a fi false.
 
În data de 06 aprilie, în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, la volanul unui autoturism înmatriculat în Republica Moldova, cetăţeanul moldovean P.V., în vârstă de 37 de ani.
 
„Deoarece colegii noştri au avut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul ar deţine documente false, a fost efectuat un control amănunţit, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse pe gambele persoanei, două paşapoarte biometrice cu însemnele autorităţilor din Republica Moldova. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că documentele în cauză nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false. Cu privire la cele constatate, P.V. a declarat că a fost contactat de un  cetăţean din R.Moldova, cu care i-a înmânat documentele şi trebuia să le transporte în Turcia unde urma să le predea unei persoane”, a transmis Poliţia de Frontieră Galaţi. 
 
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. 
 

Vă recomandăm şi: 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările