Un bărbat a încercat să cumpere un pachet de ţigări cu o bancnotă falsă într-un magazin din Galaţi. „Ce ban e ăsta, tu ai venit să-ţi baţi joc de mine?“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: captura video
sursa: captura video

Un bărbat a încercat să cumpere un pachet de ţigări cu o bancnotă falsă. Vânzătoarea a realizat că bancnota de 500 de lei era falsă şi i-a spus clientului că va anunţa Poliţia. Acesta a fugit, dar scena a fost înregistrată de camera de supraveghere a magazinului din oraşul Galaţi.

În imagini apare clientul care cere un pachet de ţigări şi apoi începe să vorbească la telefon. Vânzătoarea realizează că bancnota este falsă. „Ce ban e ăsta, tu ai venit să-ţi baţi joc de mine? Vrei să chem Poliţia acum?”, spune femeia.

Clientul încearcă să-şi recupereze bancnota, dar nu reuşeşte şi apoi pleacă din magazin. Ulterior, imaginile au ajuns pe reţelele de socializare, iar poliţiştii s-au autosesizat.

„În urma apariţiei în spaţiul public, pe un site de socializare, a unei filmări din care reiese că un bărbat ar fi încercat să achiziţioneze bunuri, dintr-un magazin, folosind o bancnotă falsă, la data de 28 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi s-au autosesizat pentru comiterea infracţiunilor de fals de monedă şi punerea în circulaţie de valori falsificate, urmând a fi efectuate toate activităţile care se impun în această cauză”, au anunţat poliţiştii gălăţeni.

Poliţiştii vor folosi înregistrarea video şi vor vorbi cu vânzătoarea pentru a-l identifica pe bărbatul care a încercat să plaseze bancnota falsă.

Sursa video: Pro Lider Fm

Vă recomandăm şi:

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO

     

Primul incident la noul aquaparc de pe malul Dunării. Doi bărbaţi, aflaţi pe tobogan, au ajuns la spital

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite