Un bărbat din Galaţi a zăcut mort câteva zile în maşina parcată în zona unde avea loc un festival. Mirosul devenise cumplit

Un bărbat din Galaţi a zăcut mort câteva zile în maşina parcată în zona unde avea loc un festival. Mirosul devenise cumplit

Intervenţia criminaliştilor a fost mascată cu foi de cort FOTO IJJ Galaţi

Autorităţile au fost alertate de comercianţii care aveau standuri în apropierea locului unde se desfăşura Family Fest, într-o zonă circulată dintre stadionul Dunărea şi Spitalul Clinic de Urgenţă. Bărbatul locuia în maşină după ce fusese dat afară din casă în urma divorţului.

Caz macabru la Galaţi. Un bărbat de 59 de ani a fost găsit mort, duminică, pe bancheta de spate a maşinii proprii, care era parcată lângă gardul intrării în stadionul Dunărea. 

Se pare că bărbatul era mort de mai multe zile, mirosul cumplit fiind cel care a atras atenţia comercianţilor care aveau tarabe la Family Fest, o manifestare ce se desfăşura de trei zile pe platoul dintre stadion şi Spitalul de Urgenţă, în faţa Sălii Sporturilor. 

Oamenii spun că au simţit mirosul greu încă de sâmbătă, însă au crezut că ar fi vorba de toaletele ecologice din apropiere, apoi că ar fi un animal mort în tribunele Stadionului (unde nu mai au loc evenimente sportive de câţiva ani). 

Ulterior, deoarece lucrurile s-au agravat, iar clienţii ocoleau zona, au căutat sursa mirosului, descoperind că venea din maşina parcată în apropiere, între intrarea în stadion şi un magazin de îngheţată.

De altfel, între timp duhoarea devenise insuportabilă, iar poliţiştii şi criminaliştii veniţi duminică la faţa locului au înconjurat zona şi au acţionat cu măşti şi costume speciale. 

„A fost descoperit cadavrul unui bărbat decedat. Era în maşină. S-a deschis dosar penal urmând ca după ce se va efectua autopsia să se facă încadrarea juridică a faptei”, a spus agentul principal Marcel Bujor, de la Secţia 3 Poliţie Galaţi. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Totuşi, o rudă a celui decedat ar fi declarat poliţiştilor că omul era bolnav. Se pare că pierduse casa la divorţ, drept pentru care de trei ani locuia pe unde apuca, dar mai ales în maşină. „Era bolnav, avea ciroză în stadiu terminal. L-am tot sunat în ultimele zile, dar nu răspundea. Nu cred că l-a omorât cineva”, a declarat ruda în cauză.

Din cauza stadiului avansat de putrefacţie al cadavrului (dar şi a faptului că în zonă era foarte multă lume (participanţi la festival), poliţiştii au încercat să ascundă cumva de ochii publicului imaginile macabre: au întins o foaie de cort, drept paravan în timpul intervenţiei.

Cadavrul a fost transportat la Medicina Legală, iar autopsia urmează să stabilească exact care a fost cauza decesului gălăţeanului de 59 de ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările