Un bărbat este anchetat penal după ce a tăiat copaci din propria parcelă de pădure

Un bărbat este
anchetat penal după ce a tăiat copaci din propria parcelă de pădure

Foto: arhivă Adevărul

Trei persoane sunt cercetate pentru tăiere ilegală de arbori, după ce poliţiştii i-au surprins când tăiau arbori din pădurea Cincu, situată pe raza comunei gălăţene Ţepu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 21 ianuarie, poliţiştii postului de Poliţie Ţepu au depistat, în flagrant, trei bărbaţi din localitate, în timp ce tăiau arbori din pădurea Cincu, de pe raza comunei.

”În atelajul hipo cu care aceştia se aflau în pădure au fost găsite nouă trunchiuri, esenţă de salcâm, cu diametre la cioată cuprinse între 8 – 12 centimetri”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că parcela de pădure unde au fost depistaţi bărbaţii aparţine unuia dintre ei, arborii fiind tăiaţi de acesta, ilegal. Materialul lemnos a fost reţinut până la finalizarea cercetărilor, iar cei trei bărbaţi s-au ales cu dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: