Un bărbat beat a adormit la volanul maşinii într-o intersecţie din Galaţi. A încurcat circulaţia aproape trei ore VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Facebook
sursa: Facebook

Scene incredibile în Galaţi. Un bărbat beat a adormit la volanul maşinii care se afla într-o intersecţie, din apropierea Drumului de Centură. Maşina a încurcat circulaţia aproximativ trei ore.

Incidentul a avut loc în jurul orei 11:00, într-o intersecţie din Galaţi. Un bărbat băut a adormit în maşină, îngreunând astfel circulaţia autobezelor. 

Un şofer de autobuz a sunat la Poliţia Locală, iar echipajul ajuns la faţa locului a solicitat prezenţa şi unui echipaj de la Biroul Poliţiei Rutiere Galaţi, deoarece persoana se afla în stare de ebrietate. În momentul când s-a trezit, bărbatul a vrut să pornească maşina şi să plece. Pentru că era recalcitrant, poliţiştii l-au încătuşat. 

   

„A fost imobilizat pentru că devenise agitat. Este vorba despre un bărbat în varsta de 39 ani din localitatea Smârdan, judeţul Galaţi. Nu s-a putut stabili dacă a condus în stare de ebrietate, nefiind constatată săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolui, întrucât martorii oculari, printre care şi şoferii de autobuz au declarat faptul că acel autoturism se afla în acel loc de la primele ore ale dimineţii. Barbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în baza Legii 61/1991, s-a luat legătura cu membrii familiei sale, care au venit la faţa locului şi l-au luat acasă”, au informat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite