Un angajat al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, depistat pozitiv cu SARS-CoV-2. Teatrul şi-a suspendat activitatea

Un angajat al Teatrului
Dramatic „Fani Tardini”, depistat pozitiv cu SARS-CoV-2. Teatrul şi-a suspendat
activitatea

Foto: arhivă Adevărul

Un angajat al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Persoana în cauză manifestă o formă uşoară a bolii şi este izolată la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conducerea Teatrului a dispus suspendarea întregii activităţi imediat după aflarea rezultatului testului şi a notificat Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Galaţi pentru a începe ancheta epidemiologică.

Toţi angajaţii Teatrului care au intrat în contact direct cu angajatul depistat pozitiv sunt izolaţi la domiciliu şi urmează protocoalele aplicabile în astfel de situaţii. Nici unul dintre ei nu prezintă simptome ale bolii.

Celorlalţi angajaţi li s-a recomandat să limiteze pe cât posibil contactele sociale. În acelaşi timp, Teatrul a demarat procedurile pentru realizarea unei dezinfecţii complete a spaţiilor din clădire de către o firmă specializată.

Teatrul a oferit două reprezentaţii în interior: FAT PIG – vineri, 2 octombrie 2020, şi NĂPASTA – sâmbătă, 3 octombrie 2020. La ambele reprezentaţii au fost respectate toate măsurile de securitate sanitară.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” îşi va relua activitatea cu publicul după ce va primi aviz favorabil din partea autorităţilor sanitare.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Ce ştim cert despre noul coronavirus la şase luni de la izbucnirea pandemiei. COVID-19, de 10 ori mai mortal decât virusul gripal

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările