Tupeul de cocalar al unui şofer de 66 de ani. Avea permisul suspendat pentru alcool, dar a fost prins conducând

Tupeul de cocalar al unui şofer de 66 de ani. Avea permisul suspendat pentru alcool, dar a fost prins conducând

Control de rutină la frontieră FOTO Poliţia de Frontieră

Şoferul cu tupeu ieşit din comun a fost depistat de poliţiştii de frontieră în urma unei verificări de rutină pe raza localităţii Slobozia Oancea din judeţul Galaţi. De data aceasta el s-a ales cu dosar penal pentru fapta sa.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat la volanul unui autoturism, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Dumitru I., în vârstă de 66 de ani, a fost „interceptat” duminică, 23 iunie 2019, pe raza localităţii Slobozia Oancea, din  judeţul Galaţi, conducând un autotursm Fiat Punto care-i aparţine, Întrebat de permisul de conducere auto, bărbatul nu a putut prezenta respectivul document, argumentând că l-a uitat acasă.

Verificările făcute în bazele de date au relevat însă cu totul altceva. Şoferul de 66 de ani avea permisul suspendat din cauza consumului de alcool, lucru care, iată, nu l-a împiedicat să continue să şofeze pe drumurile publice.

Tupeul îl va costa, însă, pe gălăţean, căci s-a ales cu un dosar penal care i-ar putea atrage pedeapsa cu închisoare. „În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, a precizat Poliţia de Frontieră Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: