Trupa Akikai din Tecuci merge mai departe la "Românii au Talent"

Trupa Akikai din Tecuci merge mai departe la

Trupa Akikai din Tecuci va merge în semifinale. Foto: Adevărul

Potrivit regulamentului, unele numere au primit direct tichetul de participare în semifinale. Pentru celelalte locuri, juriul a selectat cele mai bune evoluţii care merită să treacă într-o etapă superioară. Printre acestea din urmă se numără şi trupa Akikai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zilele trecute, trupa ,,Akikai”, condusă de instructorul Iku Volanschi era la antrenamente. Din studio, Mihai Petre, alături de Andra şi Andi Moisescu – membrii ai juriului – l-au sunat pe Iku Volanschi - acesta recunoscându-l imediat pe "jurat”. Vestea calificării în semifinale a fost un moment cât se poate de fericit şi emoţionant pentru toţi membrii, care au sărit în braţele antrenorului.

Primarul municipiului, Daniel Ţuchel, a declarat că este alături de trupa tecuceană, că va merge chiar să-i însoţească la Buftea la semifinală şi-i va sprijini, existând în acest sens două proiecte pe ordinea de zi  a şedinţei Consiliului local, şedinţă ce va avea loc săptămâna viitoare.

Iată mai jos numele tuturor membrilor trupei Akikai care au participat la această competiţie : Luca Năstasă-Baraş, Andreea Şerban, Cătălin Lupoaie, Roxana Istrate, Bianca Nica, Alexandru Stoicescu, Cătălin Lazăr, Bianca Ţuchel, Melissa Iftenie, Mihai Macovei, Ştefan Stoicescu, Theodor Diaconu şi Eduard Costea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: