Trenuri suplimentare pentru pelerinii care merg să se închine la moaştele Cuvioasei Parascheva

Trenuri suplimentare pentru pelerinii care merg să se închine la moaştele Cuvioasei Parascheva

FOTO Arhiva Adevărul

Modificările sunt valabile în perioada 10-17 octombrie. În afara a două curse suplimentare zilnice (ambele pe relaţia cu Bucureşti Nord) va fi suplimentat numărul de vagoane la zeci de trenuri care leagă Iaşiul de marile oraşe ale României.

Societatea Naţională CFR Călători informează că, în perioada 10 -17 octombrie 2019, pentru pasagerii care doresc să călătorească spre/dinspre Iaşi cu ocazia Sărbătorii Sfintei Parascheva, capacitatea de transport către această destinaţie va fi suplimentată considerabil.

Astfel, vor circula suplimentar, zilnic, două trenuri care vor traversa practic România de nord la sud (şi invers) prin zona de est a ţării, conectând Iaşiul de Bucureşti şi de Suceava (ca puncte extreme).

În perioada 11/12- 14/15 octombrie va circula trenul IR 1653/ IR 1969 Bucureşti Nord (plecare 21:35) –Paşcani – Vatra Dornei Băi h (sosire 7:10), cu vagoane directe către Iaşi (sosire 4:52).

Pentru perioada 11/12- 14/15 octombrie este introdus în circulaţie trenul IR 1754/ IR 1969 Suceava Nord (plecare 12:40) – Paşcani – Bucureşti Nord (sosire 19:35), cu vagoane directe de la Iaşi (plecare 12:16).
De asemenea, se vor suplimenta cu vagoane, în limita parcului de vagoane tehnic disponibil, trenurile care asigură legătura feroviară între principalele oraşe ale ţării şi municipiul Iaşi.

Pentru a preîntâmpina situaţiile neplăcute generate de epuizarea locurilor la trenuri, CFR Călători recomandă pasagerilor să îşi programeze din timp călătoria către destinaţiile dorite, să folosească toate trenurile puse la dispoziţie de CFR Călători din graficul unei zile de circulaţie şi să îşi cumpere cu anticipaţie legitimaţiile de călătorie utilizând toate canalele de distribuţie.

Conform companiei, legitimaţiile de călătorie pot fi achiziţionate: direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR; ONLINE de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din staţiile de cale ferată; de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).

„Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziţionat biletul corespunzător, pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor conform reglementărilor în vigoare”, a transmis SNCFR.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările