Trenul Tecuci-Iaşi circulă cu orar modificat în perioada 24 mai-3 iunie. Se fac lucrări la linie în zona Berheci

Trenul Tecuci-Iaşi circulă cu orar modificat în perioada 24 mai-3 iunie. Se fac lucrări la linie în zona Berheci

FOTO Arhiva Adevărul

Restricţiile vor fi valabile doar de luni până vineri, sâmbătă şi duminică urmând ca trenul să circule după orarul obişnuit. SNCFR îşi cere scuze pasagerilor pentru neplăceri.

Ştiri pe aceeaşi temă


Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Galaţi informează că în perioada 24 mai–3 iunie 2016, în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri (în week-end orarul rămâne cel obişnuit), vor interveni modificări în circulaţia trenului R 6313, pe relaţia Tecuci–Iaşi.
   
Astfel, trenul care în mod obişnuit pleacă din Tecuci la ora 13.38, cu sosire la Bârlad la ora 14.51 şi sosire la Iaşi la 17.39, devine pe perioada restricţiei R 13063 si va pleca din Tecuci la ora 9.07, cu sosire la Bârlad la ora 10.24 şi plecare din Bârlad la ora 14.54 (soseşte la Iaşi la 17.39).
 
Potrivit SNCFR restricţiile sunt pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară, între staţiile Berheci şi Nichişeni,

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: