Trei tineri reţinuţi de poliţişti pe stradă. Pe numele lor fuseseră emise mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea

Trei tineri reţinuţi
de poliţişti pe stradă. Pe numele lor fuseseră emise mandate de executare a
unor pedepse cu închisoarea

Foto: arhivă Adevărul

Cele trei persoane au fost identificate pe raza localităţilor Matca şi Tecuci, fiind conduse la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi în vederea executării pedepselor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 16 octombrie, poliţiştii din cadrul  postului de Poliţie Matca şi Poliţia municipiului Tecuci  au identificat mai multe persoane pe numele cărora existau mandate de executare a pedepsei privative de libertate.

”Poliţiştii din Matca au identificat un bărbat, în vârstă de 30 ani, care avea emis un mandat de executare a pedepsei pe numele său, iar poliţiştii din Tecuci au identificat alţi doi bărbaţi, în vârstă de 20, respectiv 29 de ani, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Cei trei bărbaţi au fost duşi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi pentru a-şi ispăşi pedepsele.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările