Trei basarabence, prinse cu zeci de kilograme de peşte fără documente de provenienţă

Trei basarabence,
prinse cu zeci de kilograme de peşte fără documente de provenienţă

Foto: arhivă Adevărul

Femeile transportau peştele, provenit cel mai probabil din contrabandă, în portbagajul maşinilor personale şi intenţionau să îl comercializeze în pieţele din Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 10 februarie, în urma unei acţiuni organizate pe strada Calea Prutului din Galaţi, poliţiştii secţiilor 1 şi 3 au oprit în trafic două autoturisme, în interiorul cărora au găsit mai multe kilograme de peşte fără documente de provenienţă.

Astfel, în primul autoturism au fost depistate două femei de 43 şi 49 de ani, din Republica Moldova, care transportau 52 de kilograme de peşte, din speciile caras, crap, chefal şi ştiucă.

”În cel de-al doilea autoturism, condus de o femeie de 42 de ani, de asemenea din Republica Moldova, poliţiştii au găsit 20 de kilograme de peşte din specia crap”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

În ambele cazuri, peştele a fost confiscat, iar poliţiştii au deschis dosare penale pentru deţinere, transport sau comercializare fără forme legale a peştelui.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: