Tragedie la Galaţi. Copil de nouă ani, mort după ce s-a electrocutat în timp ce încerca să-şi încarce telefonul mobil

Tragedie la Galaţi. Copil de nouă ani, mort după ce s-a electrocutat în timp ce încerca să-şi încarce telefonul mobil

FOTO Arhivă Adevărul

Micuţul se afla în vizită la bunici, în satul Rogojeni (comuna Suceveni) din judeţul Galaţi. Medicii de la ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru copil care, potrivit şefului SAJ Galaţi, era în stop cardio-respirator, neresuscitabil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedie fără margini într-o familie din Galaţi. Un copil în vârstă de nouă ani, aflat în vizită la bunici în localitatea Rogojeni (comuna Suceveni), judeţul Galaţi, a murit electrocutat după ce a încercat să-şi încarce telefonul mobil.

El ar fi introdus încărcătorul telefonului mobil într-o priză defectă, care avea capacul de protecţie spart, prilej cu care ar fi atins părţile metalice neizolate ale dispozitivului.

Din primele constatări ale medicilor, se pare că minorul a fost descoperit de bunici la un interval de timp destul de mare după producerea accidentului, motiv pentru care resuscitarea era inutilă.

„Am fost solicitaţi prin 112, să intervenim la Rogojeni, unde un copil se electrocutase. Când echipajul nostru a ajuns la faţa locului, victima era în stop cardio-respirator, neresuscitabil’, a declarat  dr Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi.

Serviciul de Medicină Legală Galaţi, unde a fost adus băiatul, va stabili, în urma necropsiei, circumstanţele în care s-a produs decesul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: