Traficanţi de petarde prinşi de poliţişti chiar în ajunul Crăciunului. Mii de materiale pirotehnice au fost confiscate

Traficanţi de petarde prinşi de poliţişti chiar în ajunul Crăciunului. Mii de materiale pirotehnice au fost confiscate

Materialele au fost confiscate. Foto: Adevărul

După ce ieri poliţiştii au prins nu mai puţin de şase persoane care vindeau ilegal materiale pirotehnice, astăzi, poliţiştii au mai prins alţi trei. Şi aceştia au rămas fără "marfă" şi s-au ales cu dosare penale.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi au acţionat pe raza municipiului Galaţi pentru a-i prinde pe cei care deţin şi comercializează ilegal obiecte de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice.

"Colegii noştri au depistat trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 33 ani, care ofereau spre vânzare 15.000 petarde, patru baterii cu 25 de focuri, şapte baterii cu 36 de focuri, toate din categoria a II-a. Obiectele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei trei sunt cercetaţi pentru efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu materii explozive", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Cristina Tatulici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: