Tot mai mulţi gălăţeni se urcă la volan fără permis sau cu autorizaţii provizorii de circulaţie expirate

Tot mai mulţi
gălăţeni se urcă la volan fără permis sau cu autorizaţii provizorii de
circulaţie expirate

Şoferii care conduc fără permis riscă dosare penale Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii rutieri au tras pe dreapta doi şoferi care nu aveau dreptul să îşi conducă autoturismele pe drumurile publice. Cei doi bărbaţi se vor alege cu dosare penale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 19 septembrie, poliţiştii din comuna gălăţeană Brăhăşeşti au oprit în trafic, pe raza localităţii, un autovehicul condus de un tânăr de 22 ani.

”În urma verificărilor făcute  în bazele de date, s-a constatat că bărbatul nu figurează cu permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat comisarul Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii îl anchetează pe tânăr pentru  conducere pe drumurile publice a unui vehicul  de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În aceeaşi zi, poliţiştii din comuna Drăgăneşti au oprit în trafic, pe raza localităţii, un autoturism condus de un bărbat de 43 ani din comuna Barcea.

”Verificând documentele, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată din data de 12 septembrie, motiv pentru care  au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, a precizat comisarul Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

citeste totul despre: