Topul amenzilor dacă lipeşti afişe în staţii, parchezi maşina pe locul rezervat persoanelor cu dizabilităţi sau creşti păsări la bloc

Topul amenzilor dacă
lipeşti afişe în staţii, parchezi maşina pe locul rezervat persoanelor cu dizabilităţi
sau creşti păsări la bloc

Foto: Poliţia Locală Galaţi

Poliţiştii locali au aplicat zeci de sancţiuni în ultimele zile gălăţenilor care şi-au făcut un obicei din a ce face ce vor pe domeniul public, pornind de la fumatul în zone interzise şi până la circulatul cu căruţa pe bulevardele din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii locali din cadrul Secţiei nr. 3 din Galaţi l-au sancţionat contravenţional cu amendă în sumă de 100 de lei pe  un bărbat, P.B., din Galaţi, care a parcat autoturismul pe locul rezervat persoanelor cu dizabilităţi, marcat corespunzător în dreptul unui bloc de pe strada Brăilei.

”În timpul activităţii de patrulare, oamenii legii au constatat că numitul F.F. a amplasat un adăpost în care creşte păsări, la o distanţă mai mică de zece metri de vecinătăţi, provocând astfel disconfort vecinilor. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Cea mai mare amendă, în cuantum de 500 de lei, conform prevederilor HCL 307/2006, a încasat-o un bărbat, C.O., din Galaţi. Acesta a fost depistat în timp ce lipea afişe publicitare în staţia pentru mijloacele de transport în comun din Ţiglina II, fără a deţine autorizaţie în acest sens.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările