Tom Degeţel şi Vrăjitorul Merlin, la Teatrul Gulliver. Povestea care a stârnit interesul a 10.000 de spectatori în şapte zile

Tom Degeţel şi
Vrăjitorul Merlin, la Teatrul Gulliver. Povestea care a stârnit interesul a 10.000
de spectatori în şapte zile

Scenă din spectacolul ”Tom Degeţel” Foto: Teatrul Gulliver

Vrăji, zâne, călătorii magice printre nori şi un copil mic, mic de tot, vor îmbogăţi imaginaţia spectatorilor care vor veni duminica aceasta, începând cu ora 10,30, să îl vadă pe „Tom Degeţel”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regizorul Daniel Stanciu a conturat un spectacol extrem de viu, plin de haz şi nerv, jucat de actorii Vlad Ajder, Gina Geru, Elena Marin, Eduard Şişu, Marian Sterian, Nicole Lungu, Adina Ariton, Ramona Păuc, Aurelian Iorga.

Scenografia foarte sugestivă semnată de către Delia Ioaniu dă publicului posibilitatea de a se lăsa mai uşor antrenat în acţiunea ale cărei momente sunt frumos subliniate de muzica inspirată a lui Dan Bălan. Spectatorii, mici şi mari, sunt captivaţi şi prinşi în vârtejul minunatelor aventuri ale unui personaj cunoscut în lumea întreagă.

După un debut încununat de succes pe scena Festivalului „Gulliver”, unde a câştigat, la ediţia din 2005, premiul special al juriului, frumoasa poveste a lui Tom Degeţel, montată de teatrul gălăţean, a cucerit sufragiile publicului din România şi  a făcut aproape 10.000 de spectatori în doar şapte zile, într-un turneu efectuat în 2007 de trupa teatrului la Istanbul, Bilecik şi Eschişehir, în Turcia.

Biletele se pot cumpăra atât online, accesând site-ul https://bilete.teatrul-gulliver.ro , cât şi de la casa de bilete, înaintea începerii spectacolului. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi, indiferent de metoda de achiziţionare a acestora.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: