Tinerii care au violat o femeie şi au înecat-o în pârâu ca să ascundă urmele faptei. Judecătorii i-au pedepsit exemplar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Doi tineri, de 18 şi 23 de ani, au fost condamnaţi la pedepse grele cu închisoarea pentru că au dat dovadă de o sălbăticie de neînchipuit, batjocorind şi ucigând cu bestialitate o femeie care se afla în stare de ebrietate.

Tribunalul Galaţi i-a condamnat la pedepse grele pe doi tineri din comuna gălăţeană Brăhăşeşti, Mihai Gabriel Pătraşc şi Ionuţ Andrei, trimişi în judecată pentru viol şi omor calificat. Mihai Gabriel Pătraşc a primit 20 de ani şi 4 luni de închisoare, în timp ce Ionuţ Andrei are de executat 18 ani de închisoare. Decizia instanţei nu este definitivă.

Pe 14.07.2019, tinerii, cu vârsta de 18, respectiv 23 ani, se aflau în apropierea unui bar din localitatea amintită şi au observat că o consăteancă este beată.

Aceştia au profitat de starea de ebrietate a femeii, au îmbrâncit-o într-o râpă din apropiere, unde au violat-o şi, pentru a nu se afla despre ce făcuseră, au lovit-o cu capul de o bucată de lemn şi apoi au înecat-o în apa unui pârâu din apropiere.

"Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a solicitat instanţei luarea măsurii arestului preventiv faţă de inculpaţii în vârste de 18 ani şi 23 ani, ambii din localitatea Brăhăşeşti. Inculpaţii sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de viol si omor calificat asupra victimei, o femeie în vârstă de 49 de ani, din aceeaşi localitate. Sunt fapte reţinute a fi comise la data de 14.07.2019, când inculpaţii aflaţi în apropierea unui bar din localitate, au profitat de starea de ebrietate a victimei, au îmbrâncit-o într-o râpă din apropiere, unde au violat-o şi, pentru a nu se afla despre săvârşirea faptei, au exercitat acte de violenţă, lovind-o cu capul de o bucată de lemn şi apoi înecând-o în apa pårâului", a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Femeia violată şi ucisă a fost găsită a doua zi în albia pârâului de către o consăteancă.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

O fată concepută în urma unui viol şi-a răzbunat mama, la aproape 50 de ani de la comiterea odioasei fapte

O femeie din Botoşani a fost violată, bătută şi abandonată pe un câmp, cu mâinile legate la spate. Fusese dată dispărută în urmă cu câteva zile

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite