Timp de două zile, troleibuzele din Galaţi vor circula pe trasee scurtate. Se intervine la firele de contact

Timp de două zile, troleibuzele din Galaţi vor circula pe trasee scurtate. Se intervine la firele de contact

FOTO Arhiva Adevărul

Autorităţile au anunţat că restricţia va fi în vigoare în zilele de 8 şi 9 august. Troleibuzele de pe traseele 102 şi 104 vor întoarce în centru (pe strada Brigadierilor). Fluxul de călători pe sectorul Centru-Parc CFR va fi asigurat cu autobuze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria municipiului Galaţi a anunţat că în perioada 8-9 august 2018 (miercuri şi joi) se vor derula lucrări de modernizare a infrastructurii de transport public în comun. 

Mai exact, din câte au transmis reprezentanţii municipalităţii, se va înlocui firul de contact pentru troleibuze pe strada Domnească, pe segmentul cuprins între Grădina Publică şi strada Vasile Alecsandri.

Din acest motiv, traseele de troleibuz 102 şi 104 vor întoarce, în intervalul menţionat, pe strada Brigadierilor, având ca staţie finală „Centru” şi vor avea indicativele 101 şi 103.

Compania publică de transport de persoane, Transurb SA, va asigura fluxul de călători pe sectorul Centru-Parc CFR cu autobuze.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: