Teatrul Dramatic „Fani Tardini” lansează o colectă de obiecte pentru următoarea premieră a stagiunii

Teatrul Dramatic
„Fani Tardini” lansează o colectă de obiecte pentru următoarea premieră a
stagiunii

Foto: Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” lansează o colectă de obiecte mici pentru completarea decorului următoarei producţii din stagiunea 2018/2019 – „Rock Art Show”, după texte de Dumitru Solomon, regia: Andreea Ciocîrlan, scenografia: Clara Nicoleta Pop.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Teatrului Dramatic ”Fani Tardini” precizează că le este folositor orice obiect uşor, care are dimensiunea maximă de 50/60 centimetri, în afara celor care pot răni, se pot sparge sau se degradează în timp. Nu este necesar ca obiectele să fie funcţionale, în stare bună sau să arate ca noi.

Exemple de obiecte pe care le puteţi dona teatrului: jucării din pluş şi din plastic, telefon mobil, telecomandă, husă de telefon mobil, încărcător, cablu de date, stick, mouse, tub de cremă, tub de culoare, tub de şampon, cutie de lapte, flacon de medicamente (toate fără conţinut), uscător de păr, perie de păr, accesorii de păr, periuţă de dinţi, ceas de mână, sticluţă din plastic, magnet de frigider, papuci, decoraţiuni interioare, portofel, papiotă de aţă, rolă de scotch, bol mic din plastic, accesorii, ramă de tablou, papetărie (caiete, cărţi, reviste), creioane, pixuri, suport pentru creioane/pixuri, gume, ascuţitoare, penar, foi, carioci/markere, pachete de şerveţele, burete, perne mici, materiale textile, haine, beteală, pahare din carton gros.

Aceste obiecte vor umple un spaţiu cu suprafaţa de 13/14 m (scena).  Obiectele pot fi aduse în Galaţi la sediul Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din strada Domnească, numărul 59, de luni până vineri, între orele 8:00 şi 16:00, sau pot fi preluate de echipele noastre de la adresele indicate de donatori.

Persoană de contact: Eugen Ungureanu, şef de producţie – 0745.018.455. Un alt punct de colectare este în Bucureşti, la Restaurantul Alouette din strada Bibescu Vodă, numărul 19. Colecta se încheie pe 31 mai 2019.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: