Târg şi spectacol caritabil la Teatrul Dramatic din Galaţi. Toate încasările vor fi donate unui copil grav bolnav

Târg şi spectacol caritabil la Teatrul Dramatic din Galaţi. Toate încasările vor fi donate unui copil grav bolnav

Teatrul Fani Tardini FOTO Costel Crângan

Evenimentul „Împreună pentru Robert!" este organizat de Grădiniţa „Nanny” în parteneriat cu Teatrul Dramatic Fani Tardini din Galaţi şi va avea loc în data de 11 decembrie 2019. În foaierul teatrului vor fi disponibile la vânzare articole handmade. Piesa de teatru începe la ora 19,00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Eveniment caritabil special, organizat  pe 11 decembrie de Grădiniţa „Nanny” din Galaţi, în parteneriat cu Teatrul Dramatic „Fani Tardini”.

Scopul acţiunii, denumită „Împreună pentru Robert!”, este acela de a-i da şansa la o viaţă mai bună unui băieţel din Galaţi care are  grave probleme de sănătate încă de la naştere. 

„7 minute, atât a durat până ca fericirea unei familii aflate la început de drum să se transforme în dramă. Robert a rămas fără oxigen la naştere şi de atunci viaţa lui şi a părinţilor este o luptă continuă, dar pe care sunt hotărâţi să o ducă până la final. Pe lângă tetrapareza spastică, verdictul medicilor a venit în completare cu epilepsie şi retard”, povestesc organizatorii despre drama teribilă a lui Robert.

Trebuie spus că Grădiniţa „Nany” organizează anual, în preajma Crăciunului, câte un eveniment caritabil prin care încearcă să slujească o cauză nobilă, ediţia din 2019 fiind cea de-a VII-a.

De data aceasta, ca urmare a parteneriatului cu Teatrul Dramatic, gălăţenii cu suflet mare vor avea ocazia să pună umărul la alinarea suferinţei lui Robert cumpărând bilete pentru spectacolul „Flu Flu”, care se va desfăşura de la ora 19,00, pe 11 decembrie. Biletele (care costă 80 de lei) se pot achiziţiona de la Grădiniţa Nanny, str. Mihai Bravu nr.8 (lângă restaurant Royal), de luni până vineri, în intervalul orar 8,00-18,00 sau la telefon 0745.632.359.

„Toţi banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi donaţi către Robert. Totodată, înainte de spectacol, în holul Teatrului Dramatic cei prezenţi vor putea achiziţiona produse handmade cu tematică de Crăciun, realizate de colectivul grădiniţei” au precizat organizatorii 

Conceptul, muzica şi versurile piesei de teatru ”Flu Flu” sunt semnate de Răzvan Clopoţel, actor al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. Răzvan a construit spectacolul alături de colegii Oana Mogoş (care s-a implicat în mod special în cauza caritabilă) şi Ionuţ Moldoveanu, alături de Hippie Band, adică Florin Chiriac, Ciprian Dincă şi Răzvan Gheorghiu. Scenografia îi aparţine lui Daniel Divrician.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările