Tânără fugită dintr-un centru de plasament, găsită printre vagoanele din Gara Barboşi

Tânără fugită dintr-un centru de plasament, găsită printre vagoanele din Gara Barboşi

Tânăra a fost predată poliţiştilor care o vor duce înapoi în Centrul de plasament. Foto: Adevărul

Fata era în compania unui tânăr de de 19 ani. Ambii au încercat să fugă atunci când au văzut un echipaj de jandarmi.

Jandarmilor li s-a părut suspect ca la miezul nopţii, doi adolescenţi să se plimbe prin Gara Barboşi, mai ales atunci când au încercat să dispară în noapte printre vagoanele de marfă. I-au luat la întrebări şi aşa au aflat că tânăra era din Târgu Bujor, avea doar 15 ani şi figura ca dispărută din Centrul de plasament „Radu Negru” din municipiul Galaţi.

„De asemenea, a fost verificată în baza de date SINS constatându-se că persoana în cauză a fost implementată conform art. 32 SINS II (Minori sau persoane puse sub interdicţie care după localizare trebuie reintroduse alături de reprezentanţii lor legali), pe numele acesteia fiind emisă din august 2013 de către I.P.J. Galaţi, o dispoziţie de urmărire”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judetean de Jandarmerie Galaţi, Mircea Bădin.

Jandarmii au predat tânăra lucrătorilor specializaţi din cadrul Poliţiei Galaţi în vederea internării în centrul de plasament.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: