Tânăr surprins în locuinţa unui bătrân imobilizat la pat în timp ce îi fura banii şi actele

Tânăr surprins în locuinţa
unui bătrân imobilizat la pat în timp ce îi fura banii şi actele

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat în vârstă de 31 ani, cu antecedente penale, a fost surprins în locuinţa unui bătrân din Tecuci, de către nepotul acestuia. La faţa locului au fost chemaţi jandarmii.

Joi, 24 septembrie, în jurul orei 21,00, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat de către dispeceratul poliţiei pe strada Tecuciul Nou unde fusese semnalat faptul că un bărbat a intrat în casa unei persoane care este imobilizată la pat şi a sustras diferite bunuri.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au luat legătura cu apelantul, care a declarat verbal că unchiul acestuia, un bătrân în vârstă de 89 ani, este imobilizat la pat, iar în locuinţa lui a pătruns un bărbat care a sustras o sumă de bani. 

”Bărbatul în cauză a fost găsit de către jandarmi în locuinţa bătrânului, iar asupra acestuia a fost găsită cartea de identitate a bătrânului, cardul de sănătate al acestuia şi suma de 173 lei, singurii bani pe care omul îi avea în casă”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Persoana în cauză a fost condusă de jandarmi la sediul Poliţiei, unde i-au fost întocmite actele de sesizare, urmând ca cercetările să fie continuate de Poliţie.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Percheziţii la persoane suspectate de furturi din locuinţe, înşelăciune şi cămătărie. 16 suspecţi au fost duşi la audieri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările