Tânăr de 27 de ani, din Galaţi, înecat la Plaja Lipovenească de la Brăila. Trupul a fost găsit de scafandri după cinci ore

Tânăr de 27 de ani, din Galaţi, înecat la Plaja Lipovenească de la Brăila. Trupul a fost găsit de scafandri după cinci ore

Locul unde s-a înecat gălăţeanul de 27 de ani FOTO Obiectiv Vocea Brăilei

Tragedia s-a produs sub ochii a zeci de martori veniţi să se relaxeze la malul Dunării. Primii care au sărit în apă au fost doi ofiţeri de la ISU, însă bărbatul fusese luat de curent şi nu a putut fi salvat. De-abia după cinci ore trupul acestuia a fost scos la suprafaţă de către scafandri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Galaţi şi-a pierdut viaţa luni, 3 iulie 2017, după ce a mers să se scalde în apele Dunării, în zona cunoscută sub numele de Plaja Lipovenească din Brăila.

Potrivit martorilor, tânărul a fost luat de curent într-o zonă foarte adâncă a Dunării, cam în timpul prânzului. Cei care au fost de faţă la tragedie spun că la un moment dat a dat semne că nu se mai poate ţine la suprafaţă. „Se zbătea şi ţipa, dar era departe de mal”, a povestit un martor.

Cel puţin cinci oameni au sărit în apă după tânăr. Primii au fost doi subofiţeri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), care erau la plajă în timpul liber, însă până ca aceştia să ajungă la el gălăţeanul de 27 de ani a fost tras de curent şi a dispărut sub apă. 

Bărbatul înghiţi de apele Dunării  a fost scos la mal de echipa de intervenţie a ISU, la circa cinciore distanţă de momentul în care a dispărut şi, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el. 

Corpul neînsufleţit a fost transportat la Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: