Surpriză la finalul unui spectacol de operă. Actorii din rolurile principale s-au căsătorit pe scenă, spre uimirea tuturor

Surpriză la finalul unui spectacol de operă. Actorii din
rolurile principale s-au căsătorit pe scenă, spre uimirea tuturor

Actorii principali din piesa ”Pescuitorii de perle” şi-au unit destinele chiar pe scenă FOTO captură video

Protagoniştii operei „Pescuitorii de perle“ de George Bizet au oferit sâmbătă seara, 21 mai, o surpriză de proporţii pe scena Teatrului Naţional de Operă şi Operetă ”Nae Leonard” din Galaţi. La finalul piesei, interpreţii rolurilor principale şi-au unit destinele şi în viata reală, ca o continuare a scenariului din piesă.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Leila", interpretată de soprana Lorena Sanda, şi "Nadir", interpretat de tenorul Adrian Mărginean, trăiesc o poveste de dragoste pe insula Ceylon. O dragoste pusă la încercare de principii religioase, gelozie, trădare şi sinucidere. În final cele două personaje rămân împreună, dar într-un viitor incert. Ei bine, interpreţii rolurilor principale au decis să schimbe un pic scenariul în viaţa reală.

Aşa cum toată lumea se aştepta, acelaşi a fost şi răspunsul iubitei lui. Surpriza continuării piesei în viaţa reală, prin căsătoria celor doi interpreţi, i-a lăsat fără cuvinte pe spectatori. 

Lorena Mărginean – mireasă: ”Noi suntem exemplul că opera este vie şi că merită dusă mai departe pentru că iată, creează sentimente care pot să se prelungească şi în realitate.”

Adrian Mărginean – mire: ”Ne bucurăm că ceea ce ce simţim am putut să împărtăşim cu toată lumea.”

Teodor Niţă, directorul Teatrului Naţional de Operă şi Operetă din Galaţi, este naşul perechii: ”Este probabil pentru prima dată în istoria Operei române când se întâmplă aşa ceva pe scenă. Ce poate fi mai frumos ca doi tineri care se iubesc, care cântă frumos, protagoniştii acestei seri, să-şi aducă dragostea, să-şi aducă casa, să-şi aducă iubirea lor aici pe scenă în faţa tuturor. ”

”O surpriză adevărată. M-a bucurat. M-a uns pe suflet.”, a spus unul dintre spectatorii care au fost martori la cununia civilă ţinută pe scenă. 

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Căsătorie neaşteptată într-o sală de judecată. Un bărbat a cerut-o de nevastă pe femeia care îl atacase cu un topor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările