Substanţe anabolizante descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea

Substanţe anabolizante descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea

Marfa a fost confiscată. Foto: Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, în portiera unui autoturism condus de un bărbat cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, 100 de tablete şi 10 fiole cu substanţe anabolizante

Ştiri pe aceeaşi temă

Aseară, în jurul orelor 22.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru a intra în ţară, Alexandru C., cu dublă cetăţenie română şi moldovenească, în vârstă de 39 ani, conducând un autoturism marca Volskwagen, înmatriculat în Republica Moldova.

În urma controlului de frontieră efectuat, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit, într-o sacoşă, în portiera din partea stângă faţă, 100 tablete ANASTROVER şi 10 fiole de câte 10 ml TESTOVER E, substanţe anabolizante.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii substanţelor anabolizante în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 30.000 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările