Spectacol caritabil pentru sprijinirea micuţilor internaţi la Secţia Chirurgie şi Ortopedie din Spitalul de Copii Galaţi

Spectacol caritabil pentru sprijinirea micuţilor internaţi la Secţia Chirurgie şi Ortopedie din Spitalul de Copii Galaţi

Spitalul de Copii Galaţi este gazda spectacolului FOTO Adevărul

Evenimentul are loc sâmbătă, 17 decembrie 2016, de la ora 16,00, şi este organizat de Clubul Rotaract Galaţi Dunărea de Jos, în parteneriat cu Marili Party Center şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii „Sfantul Ioan”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clubul Rotaract Galaţi Dunărea de Jos organizează petrecerea caritabilă „Povesti de Craciun”, în data de 17 decembrie 2016, începând cu orele 16.00. Scopul petrecerii caritabile îl constituie colectarea de fonduri pentru copiii internaţi la Secţia de Chirurgie şi Ortopedie Infantilă din cadrul Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii „Sfantul Ioan”.

Perioada sărbătorilor de iarnă trebuie să fie un prilej de bucurie pentru toţi, indiferent de vârstă, indiferent de mediul social sau de cultură. „Povesti de Craciun” reprezintă ocazia ideala pentru atâtea suflete de copii, de a simţi spiritul Crăciunului mai aproape, în ciuda unor condiţii mai puţin dorite.

Impactul proiectului vizează atât un demers socio-educativ, cât şi o campanie de implicare socială. Evenimentul organizat în parteneriat cu Marili Party Center şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii „Sfantul Ioan”, constă în organizarea unei seri tematice de Crăciun, pentru copiii cu vârsta de până în 9 ani. 

La final, Moş Crăciun, împreună cu ajutoarele lui, vor materializa fondurile obţinute în urma donaţiilor în daruri pentru copii, iar voluntarii asociaţiei se vor transformă preţ de câteva ore în personaje precum Elfi, Crăciuniţe sau în mult îndrăgitele prinţese Elsa, Bella şi Albă ca Zăpada. Astfel, membrii Clubului Rotaract, Rotary şi Interact vor anima atmosfera din Spital prin cântece, veselie şi multe zâmbete, acompaniaţi de acordurile colindelor româneşti. 

Organizatorii pot fi contactaţi, pentru alte informaţii, la telefon 0756247182, pe email rotaract-galati-dunarea-de-jos@rotaract.ro sau pe facebook, la adresa https://www.facebook.com/rotaractgalati.      

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: