Spălatul maşinii pe domeniul public este interzis. Şi dacă îţi plimbi câinele fără lesă poţi fi sancţionat

Spălatul maşinii pe domeniul public este interzis. Şi
dacă îţi plimbi câinele fără lesă poţi fi sancţionat

Câinii agresivi trebuie ţinuţi în lesă Foto: arhivă Adevărul

Mulţi gălăţeni acţionează după bunul plac, deşi sunt obligaţi, ca toţi ceilalţi, să respecte legea. Plimbatul fără botniţă a câinilor agresivi sau fără a avea ustensile pentru colectarea dejecţiilor este un exemplu la îndemână.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un gălăţean a fost amendat zilele trecute de poliţiştii locali după ce a decis să îşi spele maşina în faţa blocului. ”În timpul acţiunii de patrulare, poliţiştii locali au constatat că numitul M.I. îşi spăla autoturismul pe domeniul public. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei, în conformitate cu prevederile HCL 307/2006”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale Galaţi.

Tot 100 de lei va avea de plătit şi un alt gălăţean, C.I.G., surprins de oamenii legii în timp ce  îşi plimba câinele de talie mare, pe domeniul public, fără a avea asupra sa lesă şi ustensile pentru colectarea dejecţiilor. El  a fost sancţionat contravenţional în baza prevederilor HCL 79/2002.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările