Sondaj de opinie privind educaţia şi cariera, în rândul studenţilor din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi

Sondaj de opinie privind educaţia şi cariera, în rândul studenţilor din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi

Termenul limită de completare a formularelor este 7 martie. Foto: Adevărul

Studenţii din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi sunt invitaţi să participe la sondajul studenţesc anual al Institutului trendence - Graduate Barometer Europe (GBE) 2014 / Barometrul Absolvenţilor din Europa 2014. Sondajul de opinie se desfăşoară online în limba engleză şi este rapid şi uşor de completat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a începe completarea chestionarului, vă rugăm să accesaţi link-ul: www.trendence-gradbarometer.eu

Universitatea noastră este una dintre cele peste 1.000 de universităţi participante la sondajul trendence Graduate Barometer, cel mai mare sondaj din Europa privind educaţia şi cariera.

Întrebările aflate în chestionar urmăresc să afle cât eşti de mulţumit de studiile tale şi care îţi sunt aşteptările de la viitoarea ta carieră. Sondajul reuneşte opiniile studenţilor din diferite ţări europene şi explorează diferenţele şi similitudinile care există între ţările Uniunii Europene.

După ce ai completat chestionarul, poţi vedea profilul studenţilor din România în comparaţie cu rezultatele altor studenţi din Europa rezultat în urma ediţiei 2013.

Poţi desigur transmite acest link colegilor sau prietenilor, care sunt studenţi. Acest sondaj este realizat în colaborare cu partenerul nostru, Institutul trendence GmbH din Berlin, Germania (www.trendence.com). Te asigurăm de faptul că răspunsurile tale vor fi anonimizate şi datele tale vor fi protejate conform legislaţiei. Chestionarul poate fi completat online până la data de 7 martie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările