Sistematizarea zonei Colegiului „Mihail Kogălniceanu”, în dezbatere publică. Oricine poate propune modificări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi locuitorii municipiului Galaţi care au sugestii sau obiecţiuni legate de proiect pot să formuleze o opinie până pe data de 19 octombrie 2018, la Registratura Primăriei sau prin e-mail. De asemenea, pe 17 şi 18 octombrie se vor desfăşura întâlniri cu cei care au elaborat documentaţia privind  Planul de Urbanism Zonal.

Primăria municipiului Galaţi anunţă că în vederea elaborării propunerilor privind realizarea documentaţiei de urbanism ”PUZ – TIGLINA I, SISTEMATIZARE ZONA COLEGIULUI NAŢIONAL MIHAIL KOGĂLNICEANU” se desfăşoară procedura de informare şi consultare a publicului până pe data de 19.10.2018.

Consultarea documentaţiei se poate face la sediul instituţiei din str. Domnească nr. 54, la etajul 1, până pe data de 19.10.2018 sau pe site-ul Primăriei municipiului Galaţi - www.primariagalati.ro.

Întâlnirea cu elaboratorii documentaţiei de urbanism va avea loc în zilele de 17 si 18 octombrie 2018, între orele 10.30 – 12.30 şi 14.30 – 16.30, la sediul Primăriei municipiului Galaţi, etaj 1, str. Domnească nr. 54.

În cadrul acestui demers Instituţia Arhitect Şef din cadrul Primăriei municipiului Galaţi a organizat şi un grup consultativ în vederea estimării impactului propunerilor PUZ, fiind invitaţi reprezentanţi din partea următoarelor instituţii: Agenţia pentru Protecţia Mediului Galaţi, Inspectoratul Şcolar Galaţi, Direcţia de Sănătate Publică Galaţi, Consiliul Judeţean Galaţi, Asociaţiile de proprietari nr. 202, 204, 206, 207, 208, 221, Ordinul Arhitecţilor din România - Filiala Dunărea de Jos Galaţi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi - Poliţia municipiului Galaţi, Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Galaţi, Comisiile de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Galaţi, Direcţia Dezvoltare Infrastructură şi Lucrări Publice şi Direcţia de Servicii Comunitare de Utilităţi Publice.

Observaţiile, comentariile, sugestiile celor care doresc să comunice părerile despre Planul Urbanistic Zonal, care se realizează pentru zona amintită, pot fi transmise pe e-mail :  arhitectsef@primariagalati.ro  sau la registratura generală a Primăriei municipiului Galaţi din str. Domnească nr. 54.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite