Se pun în vânzare biletele pentru Revelionul pensionarilor. De unde pot fi obţinute şi cât costă un loc

Se pun în vânzare biletele pentru Revelionul pensionarilor. De unde pot fi obţinute şi cât costă un loc

Revelionul va include şi un foc de artificii FOTO Arhiva Adevărul

Municipalitatea din Galaţi a anunţat că pentru Revelionul 2020 vor fi puse în vânzare 1.150 de bilete, care sunt disponibile începând de luni, 9 decembrie. Petrecerea cu mâncare, băutură şi program artistic va avea loc la Patinoarul artificial „Dunărea”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria municipiului Galaţi informează că, începând de luni, 9 decembrie, de la ora 8.00, prin casieria Teatrului Naţional de Operă şi Operetă "Nae Leonard", se vor pune în vânzare biletele pentru „Revelionul pensionarilor”.

Preţul biletului pentru o persoană este de 80 lei, iar cei interesaţi vor trebui să prezinte ultimul cupon de pensie la ghişeele care vor fi deschise în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8.00 şi 16.00.

Ca şi anul trecut sunt disponibile 1.150 de locuri pentru „Revelionul Pensionarilor”. Organizatorii se bazează pe expereinţa de anul trecut, când biletele s-au dovedit a fi suficiente, în ciuda îmbulzelii teribile din prima zi.

Evenimentul va avea loc la Patinoarul artificial „Dunărea" Galaţi în data de 31 decembrie 2019, începând cu ora 20.30, programul artistic fiind asigurat prin intermediul Teatrului Naţional de Operă şi Operetă "Nae Leonard”. Astfel, vor întreţine atmosfera artiştii Ion Suruceanu, Cristina Vasopol, Aurică Totolici, formaţia „Unison” şi formaţia ”Plai românesc”. Dincolo de muzica de dans, artiştii vor prezenta şi un program de obiceiuri şi datini populare.

Meniul va cuprinde platou tradiţional ţărănesc; păstrav cu mămăligă, usturoi şi lămâie; mixt grill cu garnitură de legume mexicane; plăcinta cu brânză. Se vor servi băuturi precum coniac, vin alb, şampanie, apă, suc şi cafea.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Galaţi, Fundaţia „Andreiana Juventus", Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard" şi Fundaţia „Sportul Gălăţean".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: