Se închide cel mai de succes centru de vaccinare drive-thru din ţară. Care este motivul

Se închide cel mai de succes centru de vaccinare
drive-thru din ţară. Care este motivul

Centrul de vaccinare drive-thru sursa: Primăria Galaţi

Centrul de vaccinare drive-thru din Galaţi a fost deschis în parcarea de la mall, la începutul lunii mai. Potrivit autorităţilor, centrul este pe primul loc în ţară, fiind administrate în total 27.481 de doze de vaccin.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Primăria municipiului Galaţi informează că activitatea de la Centrul de vaccinare drive-thru, amenajat de Primăria municipiului Galaţi, se mută în incinta Patinoarului, situat în imediata apropiere, începând de astăzi, 27 septembrie 2021, având în vedere scăderea temperaturilor. Aici vor fi două fluxuri de vaccinare pentru administrarea serurilor Pfizer şi Moderna, programul fiind zilnic între orele 8.00-20.00”, a transmis Biroul de Presă al Primăriei Galaţi. 

 În perioada 9 mai - 26 septembrie 2021, în care centrul de vaccinare drive-thru a funcţionat în parcarea Shopping City, s-au administrat în total 27.481 de doze de vaccin. 

Amenajarea şi dotările necesare pentru buna funcţionare a centrului de vaccinare au fost asigurate de Primăria municipiului Galaţi.

Al doilea centru de vaccinare amenajat de Primăria municipiului Galaţi la Sala Sporturilor are începând de astăzi două fluxuri de vaccinare pentru Pfizer şi unul pentru Johnson & Johnson, iar programul va fi zilnic între orele 8.00-20.00. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările