Scene penibile la Galaţi. Primarul oraşului şi preşedintele CJ au fost filmaţi în timp ce se dădeau cu trotineta, îmbrăţişaţi, pe Faleza Dunării

Marius Stan şi Nicolae Bacalbaşa, pe trotineta electorală

Cei doi aleşi au lăsat cu gura căscată miile de oameni aflaţi la promenadă pe Faleza Dunării după ce au apărut, duminică 24 aprilie, într-o ipostază cel puţin jenantă: îmbrăţişaţi, pe o trotinetă electrică, ca doi puştani de şcoală primară.

Când credeam că le-am văzut pe toate şi că oamenii politici din Galaţi nu ne mai pot face nicio surpriză, iată că aleşii s-au întrecut pe ei înşişi şi au mai oferit, duminică, 24 aprilie, de Sărbătoarea Scrumbiei, un spectacol aflat la limita dintre penibil şi campania electorală.

Marius Stan (primarul în exerciţiul al Galaţiului şi candidat pentru un nou mandat di partea UNPR) şi Nicolae Bacalbaşa (preşedintele Consiliului Judeţean, din partea PSD) i-au lăsat cu gura căscată pe cei câteva mii de gălăţeni ieşiţi la promenadă, după ce au apărut printre trecători mergând pe trotinetă.

Tonul a fost dat de Marius Stan (59 ani), care a dat câteva ture cu jucărioara electrică, după care l-a invitat şi pe doctorul Bacalbaşa (72 ani) să trăiască senzaţia, însă acest nu a avut curajul să conducă singur trotineta, aşa că s-au  urcat împreună, într-n spectacol care a fost imortalizat de sute de gălăţeni.

Ba chiar, la începutul cursei pe trotinetă, preşedintele CJ Galaţi a avut un moment în care s-a crezut în rolul principal din Titanic şi-a întins mâinile în lateral, pentru a trăi mai bine senzaţia.

Momentul a fost filmat de jurnalistul Mihai Angheluţă junior, care a pus imaginile pe Facebook, loc unde a adunat mii de vizualizări şi a stârnit o adevărată avalanşă de comentarii, în care gălăţenii au subliniat ridicolul situaţiei, concluzionând că, din păcate, clasa politică se avântă tot mai des în penibil în cursa disperată pentru voturi.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările