Scenă de tot râsul în trafic. Un şofer le-a prezentat poliţiştilor o copie xerox a unui permis de conducere fals

Scenă de tot râsul în
trafic. Un şofer le-a prezentat poliţiştilor o copie xerox a unui permis de
conducere fals

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 38 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere după ce poliţiştii au constatat că acesta nu avea dreptul de a şofa, dar a încercat să scape de răspunderea penală într-o manieră originală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 6 noiembrie, un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Galaţi a oprit în trafic, la intersecţia dintre D.J. 240 şi D.N. 24, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Tecuci.

”Întrucât acesta nu a putut prezenta poliţiştilor permisul de conducere, ci doar o copie xerox a unui permis de conducere eliberat de autorităţile din Ucraina, despre care există suspiciunea că ar fi fals, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: