Scenă aiuritoare la o percheziţie. Poliţiştii au fost luaţi la întrebări de un şofer fără permis care venise cu o maşină radiată din circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 41 de ani este protagonistul unei scene desprinse parcă din filmele de comedie. Acesta s-a recomandat ca fiind tatăl vitreg al unuia dintre suspecţii de furt la care se efectua o percheziţie şi le-a cerut explicaţii poliţiştilor, deşi comisese două infracţiuni pentru că a condus o maşină pe drumurile publice.

Pe 10 septembrie, poliţiştii secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti au efectuat trei percheziţii domiciliare, pe raza localităţilor Oancea şi Roşcani, într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea, în perioada iulie–septembrie 2019, a patru infracţiuni de furt.

Percheziţiile au fost efectuate la domiciliile a trei tineri cu vârsta cuprinse între 16 şi 22 de ani, cu această ocazie fiind recuperat un moped, sustras, în noaptea de 14/15 iulie, din curtea unei locuinţe. O scenă desprinsă parcă din filmele de comedie s-a petrecut la percheziţia efectuată la domiciliul unui suspect de 22 de ani. La un moment dat şi-a făcut apariţia un bărbat care i-a luat la întrebări pe poliţişti. Oamenii legii l-au legitimat pe bărbat, constatând că acesta comisese două infracţiuni doar pentru că se deplasase cu maşina.

”În timp ce poliţiştii desfăşurau percheziţia la domiciliul tânărului, de 22 de ani, în dreptul imobilului respectiv a oprit un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, de la volanul căruia a coborât un bărbat şi s-a recomandat ca fiind tatăl vitreg al persoanei în cauză. Cu ocazia legitimării şi verificării bărbatului, de 41 de ani, din comuna Oancea, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care îl conducea fusese radiat din circulaţie de autorităţile din Bulgaria încă din luna aprilie 2018”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi..

Poliţiştii efectuează cercetări pentru probarea întregii activităţi infracţionale a celor trei tineri, dar în acelaşi timp au deschis un dosar penal şi pe numele bărbatului de 41 de ani pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea a unui vehicul neînmatriculat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite