Scandal pe o stradă din Galaţi. Un tânăr a încercat să îi blocheze maşina fostei prietene şi i-a spart oglinda retrovizoare cu un un pistol de tip airsoft

Scandal pe o stradă
din Galaţi. Un tânăr a încercat să îi blocheze maşina fostei prietene şi i-a
spart oglinda retrovizoare cu un un pistol de tip airsoft

Foto: arhivă Adevărul

Doi tineri, de 22 şi 25 de ani, sunt cercetaţi pentru distrugere după ce unul dintre ei s-a certat cu fosta prietenă, iar pe fondul conflictului izbucnit, i-a spart oglinda retrovizoare de la maşină, trăgând cu  un pistol de tip airsoft.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 11 decembrie, poliţiştii gălăţeni au identificat doi tineri, de 22 şi 25 de ani, bănuiţi de comiterea unei distrugeri.

”Din cercetări a reieşit că, în seara de zilei de 10 decembrie, în jurul orei 20,00, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit între tânărul de 22 de ani şi fosta sa prietenă, cei doi ar fi încercat să blocheze maşina în care se afla aceasta şi care staţiona pe strada Cloşca, din municipiul Galaţi. Întrucât nu au reuşit, acelaşi tânăr, folosind un pistol tip airsoft, armă neletală, nesupusă autorizării, ar fi tras înspre oglinda retrovizoare a autoturismului, spărgând-o”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cei doi tineri au fost depistaţi de poliţişti pe raza comunei Smârdan, fiind conduşi la sediul poliţiei pentru audieri. Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: