Scandal sângeros la Halda de Zgură. Mai mulţi hoţi de fier vechi s-au bătut, unul dintre ei fiind înjunghiat

Scandal sângeros la Halda de Zgură. Mai mulţi hoţi de fier vechi s-au bătut, unul dintre ei fiind înjunghiat

sursa: Arhivă Adevărul

Un conflict a avut loc azi noapte pe halda de zgură, de pe lângă combinatul siderurgic din Galaţi. Este vorba de o reglare de conturi între hoţii de fier vechi. Un bărbat a fost înjunghiat cu un cuţit şi a ajuns în stare gravă la spital. Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz.

 

„Aseară, în jurul orei 20.40, Spitalul de Urgenţă Galaţi a sesizat poliţia cu privire la faptul că, în unitatea de primiri urgenţe, a fost adusă o persoană de sex bărbătesc care prezenta o plagă tăiată, la nivelul abdomenului. Poliţiştii au mers la spital şi, în urma verificărilor, au stabilit identitatea persoanei în cauză, un bărbat de 32 de ani, din comuna Sendreni”,a transmis IPJ Galaţi. 

Poliţiştii au continuat verificările şi au stabilit că, în jurul orei 19.30, bărbatul se afla în curtea unui centru de fier vechi, din comuna Sendreni, situat în zona haldei de zgură, pentru a fura materiale feroase.

„În urma unui conflict spontan, avut cu un alt bărbat, aflat în curtea centrului, acesta i-ar fi aplicat victimei o lovitură cu un obiect ascuţit (posibil cutit), în zona abdomenului, după care ar fi fugit. Victima a fost transportată la spital, în stare de conştienţă,  de un prieten”, precizează Poliţia Galaţi. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal şi, în funcţie de concluziile raportului medico legal, se va stabili încadrarea juridică  a faptei.

Ancheta a fost începută de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al IPJ Galaţi şi ulterior a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunal.

Vă recomandăm şi: 

 

Probleme pentru compania care deţine combinatul siderurgic din Galaţi. Principalul creditor a intrat în insolvenţă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările