Scandal cu pumnii şi bâtele de baseball de la un loc de parcare din Galaţi. Doi bărbaţi au ajuns la spital

Scandal cu pumnii şi bâtele de baseball de la un loc de parcare din Galaţi. Doi bărbaţi au ajuns la spital

sursa: Jandarmeria Galaţi

Doi gălăţeni, cu vârstele de 31 şi 54 ani, s-au ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii publice şi lovire. Cei doi s-au luat la bătaie cu pumnii şi bâtele de baseball de la un loc de parcare. Ulterior, ei au ajuns la Spitalul de Urgenţă pentru investigaţii medicale.

Scandalul a avut loc miercuri după amiază, într-o parcare din oraşul Galaţi. În urma unui apel la 112, echipajul de jandarmerie aflat în misiune a fost direcţionat de către Dispeceratul unităţii de poliţie în cartierul Micro 19, unde era semnalată o bătaie între mai multe persoane.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat un bărbat care prezenta o rană deschisă la cap, iar un al doilea bărbat prezenta urme de lovituri la nivelul corpului.
 
A fost solicitat un echipaj medical de urgenţă, iar ambele persoane au fost transportate, sub paza jandarmilor, la Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru investigaţii medicale.
 
„Din verificările făcute la faţa locului, jandarmii au stabilit că între cei doi a intervenit un conflict spontan pe fondul ocupării unui loc de parcare, neatribuit conform prevederior legale. Disputa între cei doi bărbaţi s-a tranşat cu pumnii şi bâtele de baseball, iar în conflict s-au interpus şi părinţii unuia dintre bărbaţi, cel care de altfel a provocat scandalul.”, a anunţat Jandarmeria Galaţi. 
 
Pe numele bărbaţilor, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Cercetările sunt continuate de poliţie. 

Vă recomandăm şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările