S-a plimbat gol puşcă prin bloc, apoi s-a aruncat de la etajul 9. Comportamentul bizar al unui sinucigaş de 26 de ani

S-a plimbat gol puşcă prin bloc, apoi s-a aruncat de la etajul 9. Comportamentul bizar al unui sinucigaş de 26 de ani

Imagine de la locul unde a căzut sinucigaşul FOTO gazetagalatiului.ro

Tragedia s-a produs marţi, 13 martie, în cartierul gălăţean Ţiglina 1. Martorii spun că băiatul părea să fie sub influenţa unor substanţe halucinogene. Patronul restaurantului unde tânărul lucra ca ospătar spune că băiatul era foarte liniştit şi harnic.

Tragedie cu aspecte bizare la Galaţi. Marţi, 13 martie 2018, o parte dintre locuitorii din cartierul Ţiglina 1 au trecut prin clipe de groază în timp ce un vecin de-al lor s-a aruncat, sub ochii lor, de la etajul 9 al blocului în care locuia.

Victima, un tânăr de 26 de ani pe nume Laurenţiu Constantinescu, a murit pe loc în urma impactului, însă şocul oamenilor a fost şi mai mare atunci când au văzut că acesta era gol puşcă. De altfel, muncitorii care reparau un lift din respectivul imobil spun că tânărul a coborât în pielea goală la parter, înainte de a se sinucide.  

„Noi lucram jos la lift, a coborât în pielea goală şi s-a dus până în spate. Noi trebuia să luăm nişte cărămizi din spate, a trecut pe lângă noi s-a uitat în spate şi a inspectat terenul. Era foarte ciudat, era cu părul ciufulit şi în pielea goală, dădea din mâini şi ne-a spus că vrea să facă ceva în spate. A zis că el vrea să se arunce”, a declarat unul dintre muncitori, citat de gazetagalaţiului.ro.

Potrivit locatarilor din bloc, tânărul locuia singur într-o garsonieră închiriată, de al geamul căreia se pare că s-a şi aruncat. Interesant este că, în ciuda împrejurărilor bizare în care s-a produs sinuciderea, vecinii au vorbe bune despre victimă. „Era foarte educat. Saluta pe toată lumea, se comporta frumos. Habar nu am de ce s-a aruncat”, a spus unul dintre vecini.

Laurenţiu Constantinescu lucra ca ospătar într-un restaurant din zona Falezei Dunării, urma şi cursurile unei şcoli postliceale sanitare şi este descris de toată lumea ca o persoană retrasă, timidă, însă plină de bun simţ.  

„Este un copil bun, un copil extraordinar, receptiv. Nu am avut niciodată probleme cu el în cei şase ani în care am lucrat cu el. Este prima oară când aud de droguri. Ieri dimineaţă l-am văzut prima oară fumând, în şase ani de zile”, a declarat Octavian Marin, administratorul restaurantului în care lucra tânărul. 

Unul dintre vecini a povestit însă că l-a văzut de mai multe pri pe Laurenţiu într-o stare euforică bizară şi că a avut un comportament nefiresc şi înainte de a se sinucide. „L-am auzit strigând nu mai pot, nu mai pot, m-am simţit bine, nu mai pot de fericire”, a declarat persoana respectivă.

„Pompierii gălăţeni au fost solicitaţi prin apel la 112 de o persoană  cu privire la un bărbat care s-a aruncat în gol de la etajul nouă. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD tip C, împreună cu medicul care a constatat decesul. De asemenea, poliţia a  solicitat un echipaj de descarcerare pentru a sparge uşa pentru a vedea daca mai sunt persoane în casă”, a declarat cpt. Cătălin Sion de la ISU Galaţi. 

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, cea mai posibilă variantă fiind cea a suicidului, însă nu sunt excluse nici alte ipoteze, dat fiind că din casă s-au auzit, înainte de tragedie, o voce care-i striga să nu se arunce. Oamenii legii urmează să afle dacă în garsoniera se mai afla şi o altă persoană, care a dispărut ulterior, sau vocea s-a auzit de pe speakerul telefonului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: