S-a internat în spital după ce a tâlhărit mai multe persoane pe stradă. După externare, poliţiştii l-au reţinut

S-a internat în
spital după ce a tâlhărit mai multe persoane pe stradă. După externare,
poliţiştii l-au reţinut

Bărbatul a fost reţinut după ce s-a externat din spital Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 26 de ani a fost arestat preventiv pentru tâlhărie după ce a comis patru tâlhării împreună cu un minor. Bărbatul şi-a imaginat că o scape de reţinere dacă se internează în spital, dar schema nu a mers, iar oamenii legii l-au săltat chiar de la poarta unităţii medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 8 octombrie, Poliţia municipiului Galaţi a fost sesizată de un tânăr de 27 ani despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Siderurgiştilor din Galaţi, doi tineri necunoscuţi l-au deposedat,  prin violenţă, de telefonul mobil şi căştile aferente acestuia.

”A doua zi, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie şi au stabilit că este vorba de doi bărbaţi de 26 şi 16 ani, din municipiul Galaţi.

Din cercetări a reieşit faptul că cei doi, în perioada 28.09-08.10.2017, ar mai fi săvârşit încă trei tâlhării pe raza municipiului Galaţi, deposedând victimele prin violenţă de telefoanele mobile”, a declarat comisarul Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

O zi mai târziu, poliţiştii l-au identificat pe minor, prezentându-l instanţei, care a dispus măsura controlului judiciar. Câteva ore mai târziu, oamenii legii au găsit şi cea de-a doua persoană bănuită de tâlhărie, care se afla internată în spital.

Astăzi, după externare, bărbatul a fost  prezentat instanţei care a dispus măsura arestării preventive  pentru o perioadă de 30 zile.  

citeste totul despre: