S-a ales cu dosar penal după ce a încercat să dea şpagă unui agent de la Rutieră pentru a scăpa de o amendă

S-a ales cu dosar penal după ce a încercat să dea şpagă unui agent de la Rutieră pentru a scăpa de o amendă

FOTO Arhiva Adevărul

Este păţania unui gălăţean găsit în trafic cu poliţa RCA de la maşină expirată. El a fost prins în flagrant de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi în timp ce oferea mită unui poliţist din Tecuci pentru ca acesta să ignore infracţiunea.

Tentativă de mituire la Poliţia Rutieră. Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au prins în flagrant un bărbat care intenţiona să mituiască un poliţist din cadrul Briroului Rutier Tecuci.

Potrivit informaţiilor furnizate de DGA, „numitul T.S. a fost prins în flagrant în timp ce oferea unui agent de poliţie din cadrul I.P.J. Galaţi - Poliţia Municipiului Tecuci - Biroul Rutier suma de 50 de euro, pentru a nu lua măsurile legale, după ce bărbatul fusese depistat în trafic de agentul de poliţie în timp ce conducea un autoturism fără asigurare obligatorie”.

Nu numai că agentul de poliţie a refuzat categoric oferta şi a întocmit actele de constatare a contravenţiei, dar a şi sesizat fapta la DGA Galaţi, care a organizat flagrantul.

„Cercetările continuă faţă de numitul T.S., care se află în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită”, a comunicat DGA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: